torstai 11. helmikuuta 2010

Määräaikaistalletus


Tee nyt määräaikainen talletus. Saat korkoa 3 % vuodessa.

Määräaikaistalletus tehdään kun talletetaan tietty summa rahaa talletustilille tietyksi määräajaksi. Talletusten määräajat saattavat vaihdella riippuen siitä kuinka pitkän aikaa talletuksia halutaan pitää tilillä. Talletusten määräajat ja korot saattavat vaihdella pankkikohtaisesti. Määräaikaistalletusta on hyvä harkita silloin kun itselle on kertynyt ylimääräistä rahaa jota ei ole suunnitellut kuluttavat esimerkiksi vuoden sisällä. Tällöin on viisasta avata määräaikaistalletustili pankista joka tarjoaa parhaimman korkoprosentin jossa rahat kasvaa korkoa.


Omia rahoja ja omaisuutta voi investoida moniin eri asioihin kuten esimerkiksi asuntoihin, osakkeisiin ja rahastoihin. Eri sijoituskohteet sisältävät enemmän tai vähemmän riskiä. Esimerkiksi osakkeisiin ja rahastoihin sijoittaminen viimeaikoina on ollut hyvin riskialtista sillä maailman huonon talouden tilanteen johdosta. Määräaikaistalletuksia pidetään puolestaan riskittömine ja varmoina sijoituksina. Esimerkiksi BIGBANKin korkotarjous 3 % vuodessa sisältää 100% takuun 50 000euron talletukseen asti. Eli riippumatta Suomen ja maailman markkinoiden tilanteesta, saat 3% kiinteää korkoa riskittömästi. Kyseinen määräaikaistalletus takaa siis varman tuoton.

Määräaikainen talletuskorko

Talletuskorko joita eri määräaikaisia talletuksia tarjoavat pankit antavat talletuksille saattavat vaihdella jonkin verran. Eri pankkien määräaikaistalletusten korot ja niiden vertailu löytyy talletuskorot sivulta.

Määräaikaistalletusten korot usein määräytyvät sen mukaan kuinka pitkäksi aikaa olet tallettamassa rahaa ja kuinka paljon. Periaatteena toimii että mitä enemmän ja mitä pidemmäksi aikaa talletat rahaa niin sitä suuremman koron saat. Tällä hetkellä BIGBANK tarjoaa asiakkailleen tavallista paremman talletuskoron. Talletushakemuksen pystyy tehdä kätevästi ja turvallisesti BIGBANKin sivuilta. Paras määräaikaistalletus löytyy vertailemalla eri pankkien vaihtoehtoja. Talletuskorot sivuilta löytyy määräaikaistalletus vertailu josta näkee eri pankkien talletuskorot.

Tee nyt määräaikainen talletus. Saat korkoa 3 % vuodessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti